Skip to main content

L'Alcaldessa

BENVINGUTS A SANT QUIRZE SAFAJA

Sonsoles Letang

Benvinguts al portal web de Sant Quirze Safaja.

La principal funció d’aquest portal web ha de ser informar-vos de tota l’activitat municipal que passa per temes tan diversos com els tràmits administratius, informació d'activitats que portem a terme o informació referent als equipaments municipals, entre moltes d'altres coses més.

Una eina indispensable per a actuar com a plataforma de comunicació via la tramitació electrònica. Vam ser el bressol del sistema de comunicació eset entre ciutadania i ajuntaments i seguirem vetllant perquè així sigui amb més i millors prestacions.

No obstant, és una de les principals eines per a desenvolupar la màxima transparència de la gestió municipal de manera que el ciutadà pugui tenir de forma accessible tota la informació que fa referència a la gestió municipal de St Quirze Safaja. Tots els canals oberts per a parlar, comunicar i millorar els aspectes que siguin necessaris.

I, sens dubte, un aparador del que som com a municipi de manera que pugui ser visible a ulls del món. Que tothom qui vulgui pugui descobrir les bondats del nostre poble, la nostra comarca amb les festes, les tradicions, els indrets, la natura, les persones. 

Benvinguts i benvingudes a Sant Quirze Safaja... i gràcies per visitar-nos.

Sonsoles Letang Jimenez de Anta

Alcaldessa de Sant Quirze Safaja

 

Dades de contacte: [email protected]

 

  • Partit polític: Independents per Sant Quirze Safaja Progrés Municipal.
  • Data nomenament: 17 de juny de 2023
  • Responsabilitats: Alcaldessa, Urbanisme, Recursos Humans, Economia i Hisenda i projectes estratègics
  • Té una dedicació del 75%

 

CLICA PER A ACCEDIR A L'HISTÒRIC DELS ALCALDES/SSES DE SANT QUIRZE SAFAJA