Skip to main content

Bibliobus

T’han recomanat una novetat literària que tens ganes de llegir? Necessites informació per fer un treball de classe? Ets un cinèfil incansable que t’empasses en un no-res les novetats de la cartellera i en necessites més?

Doncs ara és la teva. Si encara no coneixes el Bibliobús Tagamanent, et convidem a visitar-lo. Aquesta biblioteca ambulant forma part de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, i com a part integrant de la mateixa, ofereix el servei a alguns municipis d’Osona i el Vallès que no disposen de biblioteca pública estable.

Hi trobaràs un fons d’aproximadament 10.000 volums a la teva disposició, entre llibres de totes les temàtiques, llibres infantils per a totes les edats, revistes, còmics, audiovisuals, cd’s… Tot un munt de material, part del qual et podràs emportar gratuïtament en préstec a casa per gaudir-ne amb més tranquil·litat. Només et caldrà el carnet del Bibliobús o d’alguna altra biblioteca de la Xarxa.

Per aquest 2020, el Bibliobus Tagamanent farà parada a Sant Quirze Safaja, al parking de l'escola els següents dijous de 15.30h a 16.30h

 

Us recordem els canals habituals de contacte amb el bibliobús, ara més imprescindibles que mai per poder fer peticions prèviament o per qualsevol dubte o consulta que puguem aclarir:

STQuirze2019

I si vols més informació també el trobaràs a: www.bibliobustagamanent.blogspot.com, a [email protected] o bé trucant al 609 196 431.